KWALITEIT EN PRODUCTIE

Quality and Production

High Quality

High quality of seeds and products

Sustainable Yields

Strong plants deliver high and sustainable yields

Good Flavour

Sweet fruits and good flavour

Groentezaden zijn een natuurproduct en moeten onder ideale omstadigheden worden geproduceerd en dienen uitgebreide kwaliteitscontroles te ondergaan. ZH Seeds hanteert strikte normen en een zorgvuldige planning om onze klanten en de eindconsumenten te voorzien van smakelijke en gezonde groenten.

Om in te spelen op de verwachtingen van de consument, is een aansprekende smaak in onze groenten enorm belangrijk. ZH Seeds biedt rassen aan die niet alleen uitblinken in smaak of textuur, maar ook in winstgevend- en duurzaamheid. Onze innovatieve producten zijn van belangrijke waarde voor de gehele productieketen en er wordt in onze groenterassen altijd een hoogwaardige genetica nagestreefd.

ZH1001-Watermelon-All-sweet-ZH102c

Dankzij de hoge kwaliteitsnormen, onderscheidt ZH Seeds zich op het gebied van TEMP. Onze (water)meloenrassen TEMP zijn geselecteerd op een verbeterde opbrengst en het terugbrengen tot een minimum als het gaat om vorm- en kleurafwijkingen van het eindproduct. Dit is met name belangrijk, omdat de eindconsument groenten koopt op basis van het uiterlijk en de daarbij essentiƫle presentatie.

Meer informatie over onze groentezaden kunt u terugvinden op onze website of door direct contact met ons op te nemen. Gebruik de navigatiekolom om het specifieke product te vinden waar u meer informatie over wilt hebben.

Explore our Products
ZH Seeds offers strong and reliable hybrid varieties dat are able to adapt to very specific and local growing conditions
Explore our Products
ZH Seeds offers strong and reliable hybrid varieties that are able to adapt to very specific and local growing conditions